Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, στο πλαίσιο του Εργαστηριακού μαθήματος
"Οργάνωση - Λειτουργία Επαγγελματικής Κουζίνας"
του καθηγητή Αμοιράδη Χρήστου, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα:
«Η Σημασία της Εφαρμογής Κανόνων της Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων για τον Καταναλωτή»
Ομιλητής ο κύριος Ευμορφόπουλος Ευάγγελος, Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΤΕΙ Θεσσαλίας
Βελισσαρίου Ευστάθιος
Αναπλ. Πρόεδρος ΤΕΙ Θεσσαλίας |