| Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017,  στο πλαίσιο του Εργαστηριακού μαθήματος
 
 
 "Οργάνωση - Λειτουργία Επαγγελματικής Κουζίνας"  του καθηγητή Αμοιράδη Χρήστου, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με θέμα:
 
 
 «Η Σημασία της Εφαρμογής Κανόνων της Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων για τον Καταναλωτή»    Ομιλητής ο κύριος Ευμορφόπουλος Ευάγγελος, Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΤΕΙ Θεσσαλίας
 
 
 
 Βελισσαρίου Ευστάθιος  
 
 Αναπλ. Πρόεδρος  ΤΕΙ Θεσσαλίας
 |