| ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ   ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (Βιβλίο ΑΡΒΑΝΙΤΟΓΙΑΝΝΗΣ)   ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3. Ανασκόπηση κινδύνων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. Ποιότητα τροφίμων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5. Αρχές συστήματος HACCP ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6. Διασφάλιση ποιότητας – Διοίκηση ολικής ποιότητας, σελ 105 – 110 και 121- 122 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7. HACCP στη βιομηχανία κρέατος και πουλερικών ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8. HACCP στη βιομηχανία αλιευμάτων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9. HACCP στη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11. HACCP σε αγροτικά προϊόντα   Βασικοί μικροβιολογικοί – χημικοί – φυσικοί κίνδυνοι και διαγράμματα ροής στην εφαρμογή HACCP.    |