|  | 
                  
                    | 
                        
                          | 
                            
                              |  | Τμήματα
                                  > Ανακοινώσεις > Αναλυτική προβολή |  |  
                          |  |  
                          | 
                            
                               
											
			
	                          
							   
                                  | 
                                    
                                      |  | Tμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας (Καρδίτσα) > Στοιχεία και ανακοινώσεις
                                        Τμήματος |  |  
                                  | 
                                    
                                      
                                      
                                        | 
 |  
                                        | Ημερομηνία: | 27/08/2018 |  
                                        |                                             Ανακοίνωση: | ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΟ ΑΤΕΙΘ |  
                                        | Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε πως η δεύτερη περίοδος αιτήσεων λόγω  αυξημένης ζήτησης για το ΠΜΣ «Διατροφή και Διαιτολογία» έχει ξεκινήσει  και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018. 
 Το Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη Διατροφή και  Διαιτολογία του ΑΤΕΙΘ προσφέρει 3 εξειδικεύσεις:
 1. Μεσογειακή Διατροφή και Τουρισμός
 2. Αθλητική Διατροφή
 3. Κλινική Διατροφή
 
 Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στην ιστοσελίδα μας  http://www.nutr.teithe.gr/index.php/el/pms
 
 Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία σας
 
 Εκ της γραμματείας του ΠΜΣ του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙΘ
 τηλ. 2310013444
 
 
 |  
                                        | 
                                          
                                         |  |  
                                  |  |  
                                  |  |  
                                  | 
                                     |  |  
                          |  |  |  |  |  |